In plina evolutie tehnologica, fiecare dintre noi doreste sa se bucure de toate parghiile oferite de acest palier.

Iubitorii de ciclism, pasionatii de calatorii, cei care obisnuiesc sa organizeze petreceri in interior sau in aer liber, cei care practica sportul in aer liber, cu totii doresc sa aiba la dispozitie cea mai eficienta si practica sursa de muzica.

Piata de specialitate ofera o gama foarte mare de boxe bluetooth, ideale pentru a fi folosite afara, in orice conditii meteo, fiind concepute astfel incat sa reziste in fata umiditatii, a prafului si a posibilelor lovituri sau socuri.

Boxa bluetooth

Acest tip de boxe reprezinta un device care poate fi conectat la orice sursa, telefon, laptop, mp3 sau alt tip de aparat, fara a mai fi nevoie de fire, calble sau mufe.

Astfel, atat cei care nu mai vor sa isi umple casa cu fire si mufe, cat si cei care nu vor sa mai aiba grija cautarii unei prize de exterior, atunci cand vor sa organizeze o petrecre, varianta unei boxe bluetooth pare a fi cea salvatoare.

Un avantaj al acestei boxe il reprezinta faptul ca nu are nevoie de semnal WiFi trecut printr-un router, preluandu-l pe cel care trece prin telefonul sau sursa folosita. Limita de actiune se situeaza undeva la maxim 10 metri, prezentand si functia hands-free.

Unele boxe active bluetooth permit chiar si o conexiune multipla, asigurand folosirea mai multor surse concomintent. Piata de specialitate ofera o gama foarte mare de boxe bluetooth ieftine, astfel ca oricine doreste sa se bucure de functiile acestui device, are posibilitatea sa isi procure modelul dorit.

Exista si variante de boxe portabile JBL care permit conectarea intre ele, astfel sunetul creaza efectur de emisie stereo, iar efectul acustic este unul foarte bun.

Tipuri de boxe bluetooth

Boxele bluetooth se departajeaza in boxe de interior, mai mari si mai grele, destinate pozitionarii pe o suprafata fixa, si in boxe de exterior, usoare, mai mici, ideale pentru drumetii si efectuarea sportului in aer liber, permitand o manipulare usoara.

Boxele de exterior, respectiv boxele portabile sunt fabricate din materiale moi, asigurand protectie in fata loviturilor si socurilor.

De asemenea, un model boxa bluetooth de exterior este prevazut cu dopuri pentru mufe si cu membrane de sigilare pentru difuzoare, protejand-o astfel de praf si de umiditate.

Cu aceste caracteristici, boxele portabile tip bluetooth devin varianta ideala pentru cei care doresc sa asculte muzica in aer liber, sa organizeze petreceri sau sa isi asigure un mediu placut in propria curte, fara a mai manevra fire si cable, bucurandu-se in acelassi timp de un sunet de calitate superiorara, emis in parametrii normali.

Cum se incarca boxele bluetooth

Boxele bluetooth sunt prevazute cu o baterie reincarcabila incorporata. Durata de functionare variaza in functie de capacitatea bateriilor si de modul in care este folosita boxa.

Boxele portabile bluetooth pot fi achizitionate din magazinele de specialitate, beneficiaza de instructiuni de folosire si de garantie, reprezentand varianta ideala pentru cei care doresc sa se bucure de muzica oriunde, fara a mai sta conectati permanent la castile telefonului.

Sunt device-uri foarte rezistente, destinate sa se poata conecta oricarei surse, ideale pentru folosirea in aer liber, practice, usoare, simplu de activat si accesibile ca pret.

Pasionati sau nu de tehnologie, oricare pasionat de muzica va gasi utilitatea acestui tip de boxe, avand acces fara fir, catre oricare sursa, telefon sau laptop.

{{clean}}
{{clean2}}