Tricoul clasic alb sau negru este piesa de baza perfecta care functioneaza intotdeauna. Se potriveste la fel de bine cu costumul elegant din doua piese, precum si cu blugii si poate fi usor imbunatatit cu coliere statement sau cercei XXL.

Combinatia cu tricouri dama pe sub camasa este acum si ea la moda.

Tricouri Polo dama

Tricourile Polo dama sunt cu siguranta o chestiune de gust. Tricoul cu gulerul caracteristic isi are originile in sportul ecvestru, dar atunci a facut parte si din costumatia tipica de tenis si golf si a devenit o piesa semnatura a etichetelor de design precum Lacoste sau Ralph Lauren.

In acest sezon, totusi, tricourile Polo pentru femei nu sunt disponibile doar in varianta sa clasica, cu logo pe piept, ci si in atat de multe alte variante pentru toate preferintele si stilurile feminine.

Exista tricouri Polo dama simple intr-o varianta croita elegant, precum si in variante supradimensionata si chiar sub forma de rochie sport.

Tricouri dama ieftine

Tricourile dama ieftine clasice si elegante, sunt atractive si pot fi purtate in scop de agrement si afaceri. In functie de varianta de model, combina-le cu pantaloni scurti, pantaloni lungi sau cu fuste.

Tricourile de dama ieftine arata atractiv si sub un blazer, pulover, hanorac sau vesta. Bluzele cu nasturi si camasile sunt si ele insotitoare ideale pentru tricouri ieftine de dama si pentru tinuta de birou.

Tricouri Nike dama

Iti place sport si functional? Atunci modelele de tricouri Nike dama sunt pentru tine. Datorita lor, esti bine imbracata daca esti in cautarea unui look casual cu componenta sportive.

Brandul de renume mondial este furnizorul multor echipamente sportive pentru o mare varietate de sporturi. Proprietatile functionale ridicate si aspectul 1A fac tricourile Nike de dama atat de populare printre femei. Poti gasi modele foarte diferite si poti sa alegi tricoul Nike preferat.

Tricouri lungi dama

Citeste continuarea aici: Tipuri de modele de tricouri dama